شناسهٔ خبر: 205810 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

انعقاد قرارداد تهیه نقشه پایه برای ۱۱ شهر در استان گلستان

محمد سراوانی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی گلستان، از انعقاد قرارداد تهیه نقشه‌های پایه شهری به روش فتوگرامتری برای ۱۱ شهر استان با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، محمد سراوانی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی گلستان اظهار کرد: تهیه نقشه‌های پایه به‌روز یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازها در فرآیند تهیه و بازنگری طرح‌های توسعه و عمران شهری است.

وی افزود: با انعقاد این قرارداد، امکان دستیابی به اطلاعات دقیق‌تر و علمی‌تر برای برنامه‌ریزی و هدایت توسعه شهری در استان فراهم خواهد شد.

سراوانی با بیان اینکه شهرهای علی آباد کتول، رامیان، کردکوی، کلاله، سرخنکلاته، گمیش تپه، نگین شهر، سیمین شهر، جلین و نوکنده با اعتبار شش میلیارد تومان مشمول این طرح هستند، افزود: با اجرای این پروژه، مشکلات ناشی از فقدان نقشه‌های پایه به‌روز مرتفع شده و زمینه برای تصمیم‌گیری صحیح در حوزه‌های شهرسازی، صدور پروانه‌های ساختمانی، خدمات زیربنایی و اجرای طرح‌های جامع و تفصیلی شهری فراهم می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی گلستان همچنین تصریح کرد: تهیه نقشه‌های دقیق و استاندارد، علاوه بر کمک به ارتقای کیفیت طرح‌های کالبدی و توسعه‌ای، موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان در مراحل بعدی برنامه‌ریزی شهری خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر نگاه ویژه وزارت راه و شهرسازی به ارتقای کیفیت خدمات شهرسازی در استان‌ها خاطرنشان کرد: این اقدام گامی مؤثر در راستای حل مشکلات چندین ساله شهرهای کوچک استان در زمینه نداشتن نقشه‌های به‌روز و استاندارد است که به‌طور مستقیم به بهبود کیفیت زندگی شهروندان منجر خواهد شد.